Feliway

Első blog-bejegyzésként álljon itt egy olyan termék, amely feltehetőleg meg tudja könnyíteni a problémás macskák kezelését.

A lényeg, hogy ez egy párologtató (olyan, mint a szúnyogriasztó), amely feromonokat juttat a levegőbe, amitől a cicát jó érzés tölti el, és nyitottabb lesz az együttműködésre. Még nem próbáltam, de úgy néz ki, hamarosan egy problémás cica kerül a kezeim közé, és kipróbálom. Az ára egy hónapra kb. 5000 forint. Van spray kivitelben, amit a hordkosárba kell szórni, ettől a cica utazás közben is otthon érzi magát és nyugodt lesz, ez kb. 4000 forint, 60 ml, nem tudom, mennyire elég.
Itt lehet róla bővebbet olvasni:

Feliway.com

Ígérem, ha lesz tapasztalatom a szerrel kapcsolatban, azonnal megosztom. Persze aki már használta, egy kommentben leírhatná az élményeit.

4 hozzászólás ehhez: “Feliway”

  1. talaltcica írta:

    végül a cica nem került hozzánk, úgyhogy nem volt alkalmam kipróbálni. itthon minden rendben a macskokkal, sok-sok szeretetet kapnak, és van macskatévé egész nap az ablakban (madáretető cinegékkel, verebekkel, szajkókkal), úgyhogy jól érzik magukat.

  2. Andur írta:

    Szia!

    Végül kipróbáltad a terméket?

  3. Bereczkyné Andrea írta:

    Nekünk az állatorvos ajánlotta,amikor a 6-ból férjem kedvenc cicája csontsoványra fogyott,és egészségi okot nem talált rá nála.Utolsó lehetőség volt,kedvetlen lett,búskomorrá vált a cica.Nehezen hittem el,de egy macska is lehet depressziós.A párologtató használat kezdete után egy héttel megváltozott a cica magatartása,eszik és éppolyan kedves mint volt.Hatalmas csupa izom huncut,okos macska lett belőle.Mindenkinek ajánlom ezt a készítményt.A spay-vel kezelt felületeket nem tépik többé,/pl fotel,ágy széle/inkább a kaparófát használják.Drága termék,viszont a kár,amit egy unatkozó cica okozhat,sokkal többe kerülhet…

  4. RLDD írta:

    Én kipróbáltam a cicámmal a fent említett szert. Szagtalan (mi, emberek semmit sem érzünk belőle), de nem változott meg jellemzően a magatartása. Talán egy kicsit lenyugodott, de szerintem a féltő gondoskodás és a sok foglalkozás a cicával hatásosabb.

Írj egy kommentet