Gazdikereső perzsa cica

A cica adatai: 3 éves, ivartalanított nőstény, himalája perzsa cica. Oltva, féregtelenítve. Családi okok miatt keresünk új gazdit. Ez a cica egy 2 gyerekes családnál élt nagy boldogságban, de sajnos tavaly novemberben a gyerekek édesanyja meghalt. Az apa zenész, aki nagyon sokat vidéken lép fel, és így (mivel a gyerekek még kicsik) a cica sokat van egyedül.
A cica nagyon játékos, de ennek ellenére a „kedvenc” gazdi elvesztését ő is nagyon megérezte, ezért szerető, kedves és türelmes gazdit keresünk neki.

Tel: 06709444407

att00054w080617.jpg

att00048080617.jpg att00051080617.jpg att00057080617.jpg

15 hozzászólás ehhez: “Gazdikereső perzsa cica”

  1. Nina írta:

    JAJ.. BOCSI.. ITT ELÉRTEK.. nina-74@windowslive.com „a fenti Nina”

  2. Nina írta:

    HELLÓ MINDENKINEK… HA LENNE VALAKINEK FIÚ,DE NEM IVARTALANÍTOTT, HIMALÁJA PERZSÁJA, AKI AJÁNDÉKBA ADNÁ, LÉGYSZI ÍRJATOK….

  3. Alexandra írta:

    hello engem nagyon erdekelne ez a perzsa cica mert a mamam nagyon beteg es az a kivansaga hogy legyen 1 perzsa cicaja ugyanis oda van ertuk. nagyon beteg ezert kerem irjon valaki vissza hogy meg e van a cica. koszonom elore. itt az email. cimem aleksandra2207@hotmail.com

  4. Simonidesz Boglárka írta:

    hello!
    ha a cica meg van mé akkor érdekelne!
    köszönöm

  5. bicsak írta:

    eladó egy fehér cica rózsaszín nózival és kék szemmel, ugyan itt egy fekete mandulaszemű kék szemű cica is elvihető. az anya egy perzsa-félperzsa cica. azonnal elvihető és megtekinthető. 1000forintot kérnék érte ami kiegészíti az etetésüket de aszpikosnak vagy tápnak is örülnék. kinek mi kényelmes.
    tel: 0630-2923609

    email:kicsibicsak@citromail.hu

  6. klauka írta:

    sziasztok engem érdekelne a talált fehér perzsa cica ha még megvan várom a visszajellzést

  7. lucskai márta írta:

    sziasztok! segítségeteket kérem! Féléve befogadtam egy hímalája nőstény cicát. Rendbehoztam, gazdit kerestem neki , de közben kiscicái lettek. Valószínűleg házi cicustól,a kicsik gyönyörüek, de nem tarthatom meg őket, mert allergiás vagyok a macskaszörre. Aki szeretne kiscicákat kérem jelentkezzen. Most 8 naposak ( fekete szürke ) 3 fiú 1 lány
    (lucskaimarta@freemail.hu)

  8. Slakta Éva írta:

    Fehér perzsa cicát találtunk, a XIII. Thurzó utcai játszótéren. Fiatal, barátságos, szobatiszta, gazdához szokott. Hátán, oldalán harapásos felületi sérülés van, de állatorvos látta, kezelte, ellátta. Nagyon lefogyott, de jól eszik, iszik.
    Érdeklődni lehet a 06 30 251 7559 számon.

  9. Ácsné Mocsár Irén írta:

    Sziámi cicát keresek jelképes összegért.Kertes házam van.Azonnal érte megyek .

  10. Leiah írta:

    Kívánok neki 2 csodálatos himalája gazdájaként sok szerencsét az új életéhez. Remélem, aki befogadja, nem azért választja pont őt, mert nemes fajtához tartozik, hanem elhivatottságból, segíteni vágyásból. Szomorú tragédia részese ő, hiszen most hirtelen minden szerettét elveszíti.
    (Tenyésztőként pedig pont ebből az okból hajlandó vagyok a saját kölykeimet BÁRMIKOR visszavásárolni, akár felnőtt korukban is…)

    MIndenki jól gondolja meg: ez egy különleges cica, különleges igényekkel. Csak akkor válasszák őt a rengeteg cica közül, ha képesek neki helyet biztosítani a lakásban, és megfelelő ellátást nyújtani neki.

  11. Afrodité írta:

    Én Afrodité vagyok,és pont egy ilyen cicust keresek.Nálam lenne a legjobb kezekben,ez egészen biztos.:-).Ha még aktuális kérem szépen visszajelzését.Köszönettel A frodité

  12. bathó szilvi írta:

    Ha megvan még a cicus minket érdekelne .Három kisgyerek van itt is nagy kert és még pár cicus várná őt szeretettel a cicák picikék még biztos nem lenne csete paté.

  13. Zundel Rits írta:

    Nekem februárban betegségben halt meg a 11 éves ugyanilyen himalája cicám, és nagyon szeretnék egy másikat. Lakásban lakna, kertkapcsolattal. Az én cicám ivartalanított kandúr volt és nagyon szeretett a kertben feküdni (gyöngyvirág ágyásban), sétálni a kisbarátaival. Kérdésem, hogy megvan-e még a cica, és hol lehet megnézni? Köszönettel, Z. Rita

  14. Debreceni Melinda írta:

    melindafuture@gmail.com

    Erre lehet irni nekünk:

  15. Debreceni Melinda írta:

    Sziasztok,helyileg hol van a cicus?
    Nekem egy 4 éves ivartalanított sziámi kandúr cicám van,kijönne vele?
    Debrecenben élünk,kertes házban és természetesen nagyon szeretjük az állatokat.Nálunk boldog lenne.

Írj egy kommentet