Örökbefogadó nap a tatabányai Tappancs Állatotthonban Június 21-én

Kedves Állatbarátok, Olvasók!

Menhelyünk sajnos hónapok óta teljes telt házzal működik. Nem tudunk addig újabb árvákat megmenteni, amíg ki nem ürül néhány hely. Sajnos nekünk is – mint minden magyarországi menhelynek – a kapacitásunk véges. Nagyon sok bejelentést kapunk, de szörnyű kimondani: jelen pillanatban tehetetlenek vagyunk.

Június 21-én örökbefogadó napot tartunk, remélve, hogy sok védencünk végre révbe ér és új életet kezdhet egy szerető, gondos családban.

Rendezvény időpontja: 2008. Június 21. 10:00-16:00

Helyszín: Tappancs Állatotthon Alapítvány menhelye (Síkvölgyi Mentálhigiénés és Rehabilitációs Intézmény után balra)

Vendégeink lesznek Keresztes Ildikó és Pintér Tibor, akik szintén hatalmas nagy állatbarátok és szívükön viselik ezeknek a kis árváknak a sorsát.

Programok:

  • Kutyabemutató
  • Lovaglás
  • Kutyasétáltatás, dögönyözés
  • Báránysimogatás (a két mentett kislány: Hópihe & Napsugár jóvoltából)
  • Kölyökkutya simogatás
  • Bogrács-gulyás

Minden örökbefogadó családnak egy kis ajándékcsomaggal kedveskedünk. Nagyon szeretnénk, ha minél több védencünk gazdira találna ezen a napon. Mindenkinek szívesen adunk tanácsot a kutyusválasztásban, mindegyik kis árvánkról elmondjuk a történetét, hogy milyen a természete. Rengeteg a gazdira váró kis Tappancs és nagyon fognak kampányolni, hogy a gazdijelöltek őket válasszák. Természetesen szeretnénk kérni mindenkit, hogy csak akkor fogadjanak örökbe egy ilyen kutyust, ha vállalják, hogy róla élete végéig gondoskodni fognak. Szeretni és becsülni fogják Őt, ugyanúgy mint bármely családtagjukat. Ezek az állatok nagyon sok mindenen mentek már keresztül eddigi életük során és nagyon összetörne a kis szívük, ha újra eldobnák őket. Aki viszont jól átgondolta,és vállalja a felelősséget az egyik kis árvánkért, azt biztosíthatjuk, hogy nála hálásabb, ragaszkodóbb társat keresve sem fog találni.
Van nálunk kicsi, közepes, nagy kutyus; rövid és hosszabb szőrű; kölyök, kamasz és felnőtt. A közös bennünk az, hogy mindannyian ÁRVÁK. Arra várnak, hogy végre értük is eljöjjön az álomgazdi, akit imádhatnak életük végéig. Mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő társat.

Ez a nap egy kiváló családi program lehet mindenkinek, akik szereti az állatokat és a természetet. Nem csak az örökbefogadókat várjuk, hanem azokat is szívesen látjuk, akik jelen helyzetükben nem vállalhatnak kutyust, de szívesen kijönnének és megcirógatnák,megsétáltatnák egy-egy védencünket. Ők minden egyes simogatásnak; kedves,meleg hangnak nagyon fognak örülni és sok puszival fogják ezt meghálálni.

VÁRUNK MINDENKIT SZERETETTEL!

Tappancs Állatotthon árvái

www.tappancs.atw.hu

Korábbi rendezvényeinkről képek


Tappancs Állatotthon Alapítvány
2800 Tatabánya, Árpád u. 72.

Tel.: 0620/2385044, 0630/5189784
0630/2460418, 0670/7725003
0620/9312808
Adószám: 18608438-2-11

Írj egy kommentet