X

toepler_nem.jpg

5 hozzászólás ehhez: “X”

  1. Talált cicák / Elveszett cicák » Blog Archive » Gyere bátran... írta:

    […] http://localhost/archives/304 […]

  2. Henriette Horburry írta:

    Nálunk az a művészfilm, hogy fogjuk az ilyen idióta fejét és péppé verjük. De nem egy tízperces semmiségben, hanem egy egész estét betöltő alkotásban. Én ezzel fogok benevezni a fesztiválra…

  3. Lovász László írta:

    Amikor a gyilkosok művészetnek nevezik,azt ami közönséges gyilkosság szinte mindig egy kor erkölcsi magatartását minősítik! Mi akik szeretnénk jobbá tenni a világot,soha ne azonosuljunk az ő gonoszságukkal! Akik ugyanazt tennék velük magukat is ide sorolják! Megoldás: ne nézzük a sok szemét filmjeiket,és kerüljük a médiákat! Majd ha kiürülnek a mozijaik, a plázáik,és nem vesszük meg a sok szemét terméküket akkor esetleg észreveszik,hogy nem mindenre vevő a magyar ember!

  4. Pamacs gazdija írta:

    Egyetértek! =)

  5. Rózsás Kata írta:

    Sziasztok!!!!! Imádom az állatokat, főleg a kutyát meg a macskát, de aki bántani meri őket, én halálra ítélném! És aki a képen van, ez a hapsi, ez mit csinált???? Hát ha esetleg kínzott már állatot vagy bármit, én ugyanezt tenném vele!!!!! Szal aki állatot bánt, az megérdemli azt is, hogy halállal büntessék. Én azt tenném!!!!!! De ez a fazon ne kerüljön a kezeim közé, mert nem él sokáig!!! Az tuti!!!!!

Írj egy kommentet