Sicu

Marci testvéréről küldenék most néhány képet!

Én szintén abból az Illatos úti alomból fogadtam örökbe egy cicát, amelyikből Marci is származik (közös képet is küldök róluk). A története pedig a következő:
Gyermekkoromban volt egy vörös cicám, aki sajnos idővel elkerült tőlünk. Épp ezért megfogadtam, amint lehetőségeim engedik, örökbe fogadok egy vörös kislány cicát – talán épp azért, hogy pótoljam a gyermekkori veszteséget. 🙁 Mindenképpen vöröset szerettem volna, mire azonban az önkéntes örökbefogadóhoz értünk a barátnőmmel, az ilyen színű cicák az alomból már „elkeltek”.
Sicu azonban olyan kis nyeszlettnek és szerencsétlennek tűnt, hogy megesett rajta a szívem és rögtön letettem a vörös cicákról: Őt választottam! 🙂
Most már majdnem egy éves és nagy virgonc: mindenhová felmászik, neki mindenről tudnia kell, mindenbe bele kell ütnie az orrát!
Olykor megőrjít annyira eleven és rossz tud lenni, másszor viszont bújik az ölembe és szinte kiköveteli a simogatást, a szeretgetést. Szóval egy igazán autonóm, liberális kis lény került hozzám Sicu személyében, aki viszont teljesen a szívemhez nőtt a hónapok során.
Ráadásul kifejezetten fotogén cicc! 🙂
Íme néhány bizonyíték erre nézve… 🙂

sicu4frontw080313.jpg

cimg0018080313.JPG marcisicu3008080313.jpg nyujtozva080313.JPG

sicu4080313.JPG thenandnow080313.JPG

http://localhost/archives/421

http://localhost/archives/2758

5 hozzászólás ehhez: “Sicu”

  1. nessih írta:

    szia nekem egy hasonló cicusom tünt el debreceni vagy?

  2. kitekat macskaeledelgyárto írta:

    nagyon cuki ön milyen macska eledelt használ? és hány cicája van? nekem 6 macsekom van! és melé még van 2-ét kislányom és 2-ét kutyám! 🙂

  3. kittz írta:

    szeretem a cicákat is de én most azért 🙁 🙁 🙁 🙁

  4. kittz írta:

    irj visza hogy hol a jo francba van a si-cu 🙁 🙁 🙁

  5. kittz írta:

    már neharagugy de hol a si-cu !? 🙁

Írj egy kommentet