Atáme – kb. 8-10 hetes nőstény házimacska

Atáme és testvére a kennelsorunkhoz csapódtak, de ott nem voltak biztonságban, a testvérét sajnos az egyik kutyánk el is kapta, s ezt nem élte túl. Atáme is folyamatosan kísértette a szerencséjét, így jobbnak láttuk ideiglenes befogadóhoz áttelepíteni. Kezes, barátságos, égedelem rossz kiscica, aki az oltási program folytatási és ivartalanítási kötelezettséggel gazdát keres. Nagyon különleges színű, mert alapvetően cirmos, halvány vörös jegyekkel.
Atáme, a ex-kennelsori kiscicalány ideiglenes befogadója beköszönt. Érezzük, hogy kedvet csinál az örökbefogadásához, mert Atáme valójában nem úgy viselkedik, mint egy macska, hanem mint egy rossz kölyökkutya.
Kezd már kézhezszokni, már jön simire ha ő akarja,fordítva még nehezebben megy. Egy rossz és egyben veszélyes szokása van, nagyon megy az ételre,hiába van kint egész nap a táp. Felugrik a tűzhelyre, lerántja a vágódeszkát, beugrik a fagyasztóba rángatja ki a húst, beleiszik az olajba a serpenyőben, a tányéromba könyékig gázol, kukázik……. amúgy egy tündér. Nagyon különleges mintázatú-színű, játékos cica, aki a kennelsorunkon bukkant fel, mint lovardai macskák leszármazottja. Az oltási programja zajlik, a leendő gazdinak folytatnia kell. Alomra szokott, más macskákkal jól kijön. Ivartalanítási kőtelezettséggel, benti tartással fogadható örökbe.

atáma 2

Írj egy kommentet