EBUGATTA rendezvény – felhívás! – 2008. május 25.

Ebugatta TV műsor
Az Erzsébetvárosi Napok (ERNA) rendezvénysorozat keretén belül megrendezésre kerül a Második Erzsébetvárosi Kutyás Nap az Ebugattával

Időpont:
2008. május 25. vasárnap 10. 00- 17. 00

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül az egész napos kutyás programsorozat!

Várjuk azon kutyások/baráti társaságok/állatvédő szervezetek/cégek, stb. jelentkezését, akik szeretnének a rendezvényen részt venni, és ezzel együtt a kultúrált és felelős állattartással, tapasztalataikkal megismertetni az érdeklődőket.

A tavalyihoz hasonlóan 3×3-as rögzített sátrakat tudunk biztosítani, paddal és asztallal. Ezeket tetszés szerint be lehet rendezni.

Feltételek: 9.30-tól 17.30-ig minimum két fő jelenléte sátranként.

Újdonság!

Lehetőséget kaptunk egész nap kutyás sport programok és bemutatók rendezésére, ezért várjuk kutyaiskolák, bemutató csoportok jelentkezését is!

A bemutatók mellett a színpadon is egész napos programokkal szeretnénk szórakoztatni a kilátogatóknak, várunk ötleteket, és segítséget, hogy minél több fellépőt tudjunk meghívni (énekesek, zenészek, neves közéleti személyiségek).

A nap végén természetesen ismételten megrendezésre kerül a „Kutya szépségverseny”, melynek díjazásához szponzoráló cégek jelentkezését várjuk.

A résztvevőknek jelentkezni:
2008. március 5-ig lehet az info(kukac)ebugatta(pont)hu e-mail címen.

Amire készülni kell: több ezer látogató, média megjelenés, színpadi szereplés.

Reméljük a 2007-es rendezvényen részt vevők ismételten megtisztelnek bennünket jelenlétükkel, és, hogy idén azok is eljönnek, akik tavaly nem tudtak.

A részletes programot március 10-e után fogjuk közölni!

Harcsás Márta és Petrus Krisztina

http://gallery.ebugatta.hu/main.php?g2_itemId=337

Írj egy kommentet