Szerető gazdira vár Bonnie és Clyde, a két tündéri csibész!

Macskamentőtől örökbefogadható kb. 5 hónapos tündéri ezüst cirmos testvérpár (fiú, lány)!

Hónapok óta várnak felelősségteljes, szerető gazdájuk jelentkezésére ezek az utcáról mentett, most már 5 hónap körüli különleges ezüst cirmos színű tünemények (1 fiú, 1 lány)!

Öten voltak, tesóik már szerető gazdikra találtak.
Szomorú vagyok, hogy a legédesebb gyerekkorukat ők nem tölthetik végleges otthonukban, és a kölyök cicával járó örömöknek a leendő gazdik se lehetnek részesei!

Játékosak, kedvesek, bújósak, dorombolósak, nagyon-nagyon hálásak és ember-centrikusak. Lakásban vannak tartva, szobatiszták.

Múltjából eredően (az utcán üldözték, bántották őket) a kislány még picit félénk, de egy gondoskodó, szerető, megértő gazdi védőszárnyai alatt ő is hamar megbátorodik majd.

Mivel nagyon ragaszkodnak egymáshoz, és általában igénylik más cica társaságát, együtt fogadhatók örökbe, vagy külön-külön, de ebben az esetben másik, már meglévő cica mellé. Kutyához is szoktatva vannak, szeretik őket, tehát macskabarát kutya mellé is nyugodt szívvel ajánlom őket.

Ivartalanítva, chipezve, rendszeresen parazitamentesítve, egészségügyi kiskönyvvel fogadhatók örökbe az állatorvosi ktg.-ekhez való hozzájárulással, örökbefogadási nyilatkozattal, kapcsolattartással. Leendő gazditól kérem, hogy évente adassa be a kombinált védőoltást (a leukózis is erősen javasolt!).

Nagyon várják szerető gazdijuk jelentkezését ezek a kis tünemények!

Több kép róluk

Érdeklődés, kapcsolatfelvétel csak e-mail-ben:
mentholxx(kukac)gmail(pont)com (Bp., 18. ker.)
– önkéntes macskamentő –

ezüstmobilp

Írj egy kommentet