FEHÉR – FEJÉN PICI SZÜRKE FOLTOKKAL SZERETŐ GAZDIRA VÁR!

Mentett tündéri oltott, chipes kislány babacica vár leendő gazdijára!

Macskamentőtől örökbefogadható a képen látható kb. 16 hetes oltott, chipes, parazitamentesített, oltási könyvvel rendelkező fehér (fején pici szürke foltokkal) gyönyörű kislány babacica.

Utcáról, a biztos halál elől mentettem őt két másik kislány testvérével együtt (cirmos-fehér papucsokkal, mellénnyel és fehér). Mivel az utcán folyamatosan üldözték, bántották őket, kezdetben nagyon félénkek voltak, ami az ő esetükben maximálisan érthető is…
Idővel azonban a két fehér baba egyre bátrabb és érdeklődőbb lett: eleinte csak az ujjammal játszottak, de megérinteni nem lehetett őket, majd evés közben is hagyták magukat simogatni, végül dorombolva oda jöttek a kezemhez. A cirmos-fehér tesó az, aki még mindig nagyon fél, neki több időre van szüksége…
Bent vannak tartva, szobatiszták, örülnék, ha valamelyik tesóval együtt fogadnák örökbe (a képek között ők is megtalálhatók), vagy másik cica mellé kerülne, de ez nem feltétel.

Olyan gazdi jelentkezését várom, aki tisztában vele, mivel jár egy kölyök macska felnevelése, időt adna neki, míg megszokja új helyét és elhiszi, hogy már soha többé nem fogják bántani, és élete végéig felelősségteljesen gondozná és nagyon szeretné őt!

Kapcsolatfelvétel csak email-ben:
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Budapest) Macskamentő

Több kép

IMG_8180

unnamed

Írj egy kommentet