HÓFEHÉR BABA SZERETŐ GAZDIRA VÁR!

Mentett tündéri oltott, chipes hófehér kislány babacica vár leendő gazdijára!

Macskamentőtől örökbefogadható a képen látható kb. 16 hetes oltott, chipes, parazitamentesített, oltási könyvvel rendelkező hófehér kislány babacica.

Utcáról, a biztos halál elől mentettem őt két másik kislány testvérével együtt (cirmos-fehér papucsokkal, mellénnyel és fehér, fején pici szürke foltokkal). Mivel az utcán folyamatosan üldözték, bántották őket, kezdetben nagyon félénkek voltak, ami az ő esetükben maximálisan érthető is…
Ez a kislány volt az első, akinél megtört a jég, eleinte csak rengeteget játszott velem, de hozzáérni nem lehetett, majd hirtelen hatalmas bújásba, dorombolásba kezdett – azóta is nagyon ember-centrikus, és minden pillanatban kifejezi háláját a törődésért, megmentésért. Végre elhitte, hogy én már nem fogom bántani…
Bent van tartva, szobatiszta, örülnék, ha tesóval együtt gazdisodna vagy másik macska mellé kerülne, de ez nem feltétel (tesói is láthatók a feltöltött képek között vagy a képtárban).

Olyan gazdi jelentkezését várom, aki tisztában vele, mivel jár egy kölyök macska felnevelése, időt adna neki, míg megszokja új helyét és elhiszi, hogy már soha többé nem fogják bántani, és élete végéig felelősségteljesen gondozná és nagyon szeretné őt!

Kapcsolatfelvétel csak email-ben:
mentholxx(kukac)gmail(pont)com
(Budapest) Macskamentő

Több kép

unnamed__2_

Írj egy kommentet