MÁRKÓ, az ózdi kis manó…

Ózdról mentettük, nagyon félős volt, még a póráztól is félt. Az Elszánt Állatvédők ideiglenes befogadójánál nagyon szépen felengedett, már lehet vele sétálni, emberek közé vinni. Idegenekkel még egy kicsit tartózkodó, de jó bánásmód mellett hamar ragaszkodni kezd. Jó étvágyú, a tápot is eszi és szobatiszta!

Gyönyörű, barátságos, vizslánál kisebb méretű, 8 hónapos (2014. jún.) kan kutyus, aki fiatalkora ellenére már rengeteg borzalmon mehetett keresztül, mert rettegett az emberektől. Olyan gazdit keresünk számára, akinek van türelme és elég szeretete ahhoz, hogy megnyissa őt, és a sok borzalom után megmutassa neki, hogy bízhat az emberekben, és aki élete végéig szeretgeti őt, mert csak erre vágyik ez a kicsi kutyus. Szökésbiztos kerítéssel, zárt kerttel rendelkező kertes házba vagy lakásba adjuk örökbe, láncon tartás kizárt! Lakásban, ha egyedül hagyják, sajnos vonít, így csak akkor adjuk ilyen helyre, ha valaki mindig tud otthon lenni vele.

Örökbe fogadási szerződéssel, Budapestre és a környékre fogadható örökbe, ivartalanítási kötelezettséggel, vagy ha mi végezzük, annak anyagi megtérítésével.

Érdeklődni lehet:
ellancs(kukac)gmail(pont)com,
06/20/9784-345

Márkó 2014-jun_11

Írj egy kommentet