Márkó

SOS másik hely kellene neki!!! A lakók már zúgolódnak!
Reni, az ideiglenes hívott, de már a múlt héten is jelezte, hogy ha egyedül hagyják Márkót, vonyít… és a lakók (14 emeletes panelben) érthető módon már zúgolódnak. Azzal fenyegetőznek, hogy szólnak a közös képviselőnek és a lakás tulajdonosának (Reniék csak albérlők), és akkor gond lesz.
Mielőbb másik helyet kéne találnunk, legjobb lenne kertes ház, ahol tudnának vele türelmesen foglalkozni, mert bár most már Reniékkel szépen sétál, játszik, de egy új helyen tuti eleinte megint félős lesz…

Hívjatok, ha befogadnátok, kaját, pórázt, nyakörvet adunk hozzá!
06/20/9784-345

Rehabilitálása jól haladt! Ideiglenes befogadója 3 nap után már ezt írta róla:

„Márkó már egyre bátrabb, ma már kijött a konyháig utánam, csóválja a farkát és nyüszít ha nem foglalkozok vele. Reggel már kicsit játszottunk is. Eszik és iszik rendesen.. már bepróbálkozott, hogy feljön az ágyra. Nagyon édes bármikor mikor beszélek hozzá csóválja a kis farkát.”

Gyönyörű, barátságos, nagyon félős, hét hónapos (2014. máj.) kan kutyus, aki fiatalkora ellenére már rengeteg borzalmon mehetett keresztül, mert retteg az emberektől. Olyan gazdit keresünk számára, akinek van türelme és elég szeretete ahhoz, hogy megnyissa őt, és a sok borzalom után megmutassa neki, hogy bízhat az emberekben, és aki élete végéig szeretgeti őt, mert csak erre vágyik ez a kicsi kutyus. Szökésbiztos kerítéssel, zárt kerttel rendelkező kertes házba vagy lakásba adjuk örökbe, láncon tartás kizárt!
Örökbe fogadási szerződéssel, Budapestre és a környékre fogadható örökbe, ivartalanítási kötelezettséggel, vagy ha mi végezzük, annak anyagi megtérítésével.

Fuvarját megoldjuk.

Érdeklődni lehet:
hkvacika(kukac)gmail(pont)com

Márkó_06

Írj egy kommentet