Puli gazdit keres!!!

2 éves, fajtatiszta. oltott, chipezett puli kan gazdit keres. Gubanc jelenleg Surányban él.
Alább olvasható a gazda által írott jellemzés.

,,Hogyan jellemezném? A világ legokosabb az emberi faj előtt-után-közben, ahogy tetszik. És ezt nem csak én mondom, hanem a környezetemben mindenki egybehangzóan, továbbá: hihetetlenül szeretetet igénylő, a gazdi minden szavát lesi, nagyon szófogadó: a nyitott utcai kapun ki nem lép, gazdája jóváhagyása nélkül, csak „jóváhagyó” szóval teszi a lábát teraszra, arra pedig unszolásra sem hajlandó, hogy lakószobába lépjen. Bátran mondhatom, hogy nem egy „elkóborló”, elcsatangoló kutyus!!! Ami az ennivalót illeti, nagyon kevéssel beéri. A száraz kaja nem fűlik a fogához.

Oltási igazolvánnyal és chippel rendelkezik.

Az az én gondom, hogy házamban egyedül vagyok, szó szerint nincs kire hagynom, márpedig nékem „menetrend” szerint le kell mennem szülőföldemre, a Délvidékre. Tulajdonképpen a barátaim biztatására fogadtam be (valamennyien Pesten laknak), de rájuk sajnos nem számíthatok tartósan. Van egy másik nyomós ok: ősszel minden valószínűség szerint költözöm a szigetről, ezért mindenképpen lépnem kell valamit addig! Bárkinek nincs szívem elajándékozni, mert annál többet érdemel, viszont, ha nem találok megoldást, akkor kényszer-megoldáshoz kell folyamodnom.

Részemről annak sem látom akadályát, hogy havonta bizonyos mennyiségű tápot biztosítsak annak a személynek, aki befogadná (volt ugyanis egy eset, egy idősebb, nyugdíjas hölgy szerette volna, csak kevéske nyugdíjára hivatkozva nem merte vállalni, elmulasztottam ezt a lehetőséget neki megemlíteni).”

T: +36-30-260-45-02

jkjkj

Írj egy kommentet