Bemutató a Studió „K” Színházban – 2008. február 28-29.

Ha szereted a macskákat, imádod a dorombolásukat, állatvédő vagy, vagy csak egyszerűen felháborít az igazságtalanság, akkor gyere el a kölyökmacskát vízbe fojtó „rendező” „darabjának” bemutatójára, és bármilyen formában fejezd ki nemtetszésedet, hogy a magyar bíróságok töketlensége és a törvények kiskapui miatt egy állatkínzó megúszhatta megérdemelt büntetését!!!!

Helyszín:
http://www.studio-k.hu, IX. ker., Ráday u. 32.
Időpontok:
február 28. 19:30 – bemutató
február 29. 19:30 – előadás

Toepler Zoltán, a tettes ott lesz, „játszik” a darabban, mint „színész”…

5 hozzászólás ehhez: “Bemutató a Studió „K” Színházban – 2008. február 28-29.”

  1. Cica írta:

    Judit, kata, azt senki nem mondta, hogy jegyet kell váltani és be kell ülni a nézőtérre, sőt. Gondolom van „művész”ki-be járata a színháznak ; )

  2. doloviczi kata írta:

    EL KELLENE MENNI A SZÍNHÁZBA MINT BÉKÉS NÉZŐK,ÉS MIKOR ELKEZDŐDÖTT A MŰSOR MINDEN LEHETŐ MÓDON TÖNKRE TENNI.EGY CSAPAT MEG VÁRNÁ A HÁTSÓ KIJÁRATNÁL ÉS VENDETTA A KISCICÁÉRT!

  3. Cat írta:

    Inkább az utcán kellene megvárni, a jó sötét sarkon 🙁

  4. Tóth Judit írta:

    Sztem meg pont nem kéne rá senkinek elmennie… Azon sem csodálkoznék, ha ezt a körüzenetet maga Toepler indította volna. Aki ugyanis odamegy, annak JEGYET KELL VÁLTANI a darabra! Szval Toepler még mindig röhög a markába és a bevételt számolgatja majd, miközben arra gondol, h mennyire könnyü a sok hülye állatvédôt palira venni… max. 1-2 beszólást kell elviselnie, ha egyáltalán…

  5. Éva írta:

    Tessék?
    Nem értem pontosan, hogy miről és kiről van szó!
    Részleteznéd ha megkérlek?
    Köszi:Éva

Írj egy kommentet