Hódmezővásárhelyi TESCO segítség – 2008.01.11.

Kedves Barátunk!

A Te kedvenced biztosan minden nap kap tőled enni, meleg helyen alszik és szeretetben él. Ám azok az állatok, akiket lelketlen gazdájuk kidobott vagy megkínzott, már csak bennünk bízhatnak. A Te segítségeddel ők is ehetnek minden nap. Kérjük, gyere el január 11-én, pénteken délután 3 és 8 óra között a hódmezővásárhelyi TESCO hipermarketbe és vásárolj állateledelt a Bogáncs Tanya Állatotthonban gazdára váró kutyáknak.

Önkéntesnek is váruk, ha van kedved segíteni ekkor a szórólaposztásban (tel: 20/993-4318).

Jelenleg 62 örökbe fogadásra váró kutyáról és 8 cicáról gondoskodunk a mártélyi úti Bogáncs Tanya Állatotthonban. Ezeket az állatokat az utcáról, gyepmesteri telepről vagy kegyetlen gazdáiktól mentettük meg. Eddig összesen 1262 kutyát, 128 cicát és 67 egyéb állatot mentettünk. Az állatokat kizárólag az adományba kapott eledelből tudjuk ellátni.

Most csütörtökön délben az etetéskor elfogy az utolsó kiló kutyatáp is, (pénteken már főtt tésztát kapnak) ezért nagyon fontos, hogy pénteken minél többen adományozzanak. Kérünk, amennyiben szíveden viseled a sorsukat, vásárolj a kutyusoknak eledelt.

Vasárnap délelőttönként szeretettel várunk a Bogáncs Tanyán is, ha személyesen is szeretnél megismerkedni a kutyákkal és cicákkal, akiknek az ellátását segíted.

Köszönjük!

1 komment ehhez: “Hódmezővásárhelyi TESCO segítség – 2008.01.11.”

  1. Angyal Afrodité írta:

    Szia/Sziasztok!
    Van 6db, 2hónapos, keverék kiskutyánk! Szívesen elajándékoznánk szerető gazdiknak!!! Nagyon fontos lenne Június 2.-áig elajéndékoznom őket!!
    Ha tudsz olyan ismerősödet/barátodat/rokonodat aki szívesen lenne egy kiskutyus gazdija, akkor feltétlen szolj!
    E-mail cím: ditte002@citromail.hu
    Telefonszám: 0630/7504573

    Továbbítsátok ha tudjátok!

Írj egy kommentet