Pamacska macska gazdát keres

Gazdára talált

(A képen látható cicát ősszel mentettük az utcáról. Az első oltását megkapta, március 1-jén megyünk orvoshoz ivartalanításra. Utána szeretném örökbeadni a cicát, aki Pamacska névre hallgat. Pamacska Budapesten, a XXI. kerületben van. Elég sürgős új gazdit találnia.)

pamacs1_wp.jpg

pam_wp.jpg

3 hozzászólás ehhez: “Pamacska macska gazdát keres”

  1. Talált cicák / Elveszett cicák » Blog Archive » Pamacska macska írta:

    […] http://localhost/archives/212 […]

    [WORDPRESS HASHCASH] The comment’s server IP (68.178.232.199) doesn’t match the comment’s URL host IP () and so is spam.

  2. momo írta:

    Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy nagyon beszédes cica, rengetek hangot tud utánozni. Ilyen például a szarka kerregés, amit nem tudom, hogy csinál de nagyon aranyos. Ha valami nem tetszik egyből jön panaszkodni. Nagyon tisztaságmániás, és nagyon válogatós. Ha nem azt kap enni amit ő szeretne akkor inkább nem is eszik. Mindig kiköveteli magának amit akar. Kedvenc játékai: madzag, szatyor, nyusziszörös csörgő labda. És minden más amit észrevétlenül ellop a szekrényekről.

  3. momo írta:

    Pamacska 2007 márciusától nálunk lakik zuglóban. Nagyon tüneményes aranyos macsek, hiperaktív és nagyon játékos. Nagyon szeret utazni, és imádja az új testvérkéjét is (kormit, akit szintén úgy fogadtunk örökbe). Ezeket a macsekokat nem lehet nem szeretni, mindig megnevettetik az embert. Pamacs már messziről érzi hazaérkezésünket és mindig jön az ajtóba üdvözölni, szerintem ennél aranyosabbak nem is lehetnének.
    A párommal együtt nagyon imádjuk őket, és ők is minket. Olyan nap nincs, hogy valami finomságot, vagy egy új játékot ne kapnának mikor egy fárasztó nap után hazaérünk. Több játékuk van mint némely gyerekeknek. Az is lehet, hogy kicsit elkényesztettük őket, de ez így van rendjén. Hiszen ők a mi „gyerekeink”.

Írj egy kommentet