Bambi és Csibészke

Figyelem! A helyzet rosszabbodot, már nem engedik be éjszakára a lépcsőházba a cicákat, ráadásul néhány lakó most már ténylegesen sintérrel fenyegetőzik. Nem lesz nehéz begyűjteni őket, hiszen kedvesek, szelídek… Nagyon sürgető, hogy gazdára találjanak!

Gazdát keres egy parkban élő testvérpár, Bambi és Csibészke. Kb. 6-8 hónaposak, kedvesek, bújósak. Bambi természetesen leányzó, ő az otthonülőbb típus. Csibészke kandúr gyerek, ennek megfelelően több dolga van, amit folyton intézni kell, jönni-menni, felügyelni. Emiatt sajnos a fotózásról is lemaradt, de ugyanolyan cirmos, mint a testvére, csak egy kicsit sötétebb árnyalatú és még szebb a pofija, mint Bambié. Lehetőség szerint szívesen maradnának együtt, de Bambinak kifejezetten sürgős lett az elhelyezése. Éjszakára be szokták őket engedni egy lépcsőházba, ahol Bambi az egyik lábtörlőn szokott aludni, egy másikat pedig alomként kezdett el használni (lévén valódi alom nincs neki lerakva). Innen egyenes út vezet a lakók rosszallásához, mérgezéssel vagy sintérrel való fenyegetőzéséhez. Ezt megelőzendő biztonságos, meleg vackot és szerető gazdit keresünk nekik. A cicák ivartalanítási kötelezettséggel fogadhatók örökbe.
frumaszat(kukac)t-online(pont)hu 06 /30/ 425-4518


2 hozzászólás ehhez: “Bambi és Csibészke”

  1. Kata írta:

    Gazdit keres még a kislány?

  2. maszat írta:

    Csibészke, a kandúr gazdira talált, Bambi még mindig veszélyben. Sajnos, együtt nem tudták befogadni őket, így a kisleány még mindig SOS gazdit keres.

Írj egy kommentet