Székesfehérvár – Takarodó utcai állatmenhely

Power Point Prezentáció:
071117-szfvtakarodo.pps

19 hozzászólás ehhez: “Székesfehérvár – Takarodó utcai állatmenhely”

  1. Németh Ágnes írta:

    Elveszett a Berényi-Attila utca sarkáról a hófehér perzsa macskám. Sajnos kandúr cica és az utcán szeretett sokat lenni.Ha valaki tud róla kérem értesitsen, tel: 30 4182431

  2. anikó írta:

    segíts ha székesfehérváron laksz mert a hübner andrás utcaában egy kirakot kiscicát ha találsz segíts rajta! KÉRLEK!fogadd be vagy ilyesmi.:)

  3. Bihari Jozsef írta:

    Segitsetek. Van 10csodaszép bernipásztor keverék kiskutyánk de helyhiány miatt szeretnénk gazdit találni nekik. Nagyon aranyosak és játékosak. Bárkinek nagyon szivesen odaadjuk.

  4. Hegedüs Eszti írta:

    2010. június 9-én találtunk egy csodaszép cicát SZÉKESFEHÉRVÁRon a Semmelweis utcában. Szürke cirmos, fehér tappancsokkal és fehér mellénnyel. Látszik rajta hogy nem kóborcicus, szobatiszta, barátkozó, beszédes:)
    gazdiját várja, jelentkezni: 0630 434 6132

    http://img811.imageshack.us/i/p1006100113.jpg/

    http://img816.imageshack.us/i/p1006100702.jpg/

  5. Somogyiné Erzsi írta:

    2010. február végén az öreghegyi Németh László utcából eltűnt egy másfél éves, fehér alapon szürke foltos, ivartalanított kandúr macska. Egyéb ismertető jele, hogy a hasa teljesen fehér, és az ínyén fekete elszíneződés van. Aki hollétéről tud valamit, esetleg haza tudná hozni a cicát, az kérem hívja a 06 22 303 605 telefonszámot. Előre is köszönöm a segítséget.

  6. Bontovics Enikő írta:

    2010. január 2-3-án eltűnt az Öreghegy, Máriavölgyi utcából egy 6 hónapos, lány cica. Fehér és kevés fekete folt van rajta. Tádé névre nagyon hallgat, két kisgyermek várja haza.
    Kérem írjanak, ha látták: bontovicse@freemail.hu-ra.
    Köszönjük segítségüket előre is!

  7. elvira írta:

    segítséget szeretnék kérni egy nagyon szép cica otthonhoz juttatásában…
    a fehérvári vasúton „lakik”, hébe-hóba etetik csak, még tála se volt neki és vizet is én tettem oda. sajnos én egy hét múlva elköltözöm, és nagyon aggódok a sorsa miatt, mert ráadásul kislány szegény, nagyon kis vékonyka, egyszer már szült … az egyik kiscicát elütötte a vonat:( a másikat szerencsére elvitték. az ott dolgozók nem tudják megfogni, de nekem engedi magát simogatni, csak az elején volt bizalmatlan…
    kérem ha valaki tud segíteni, írjon! sajnos hozzánk már nem „fér” el, így is sokan vagyunk!
    naoko@freemail.hu
    köszi!

  8. Rozsicsné Dobai Blanka írta:

    Napok óta a házunk körül kóborol egy sötétszürke nőstény cica, világoskék nyakörvvel. Tudom etetni, de nem nagyon szelid és írtó sovány. Ha valaki tud kérem, segítsen megtalálni a gazdáját. Figyelek rá, de behozni sajnos, a kutyáktól nem tudom.

  9. Rácz Anikó írta:

    B. Erzsi!
    A menhelyen láttam fekete cicákat, nézz körül, de a honlapjukon is fent vannak a fekete cicák. (Ez a cica, amire én gondolok, nagyon vékony, sovány volt,de fiatal, én 8 hónaposnak saccoltam, és volt pár fehér szőre is.)
    Remélem, megtalálod, én 1 éve keresem az enyémet, ő is fekete.

    Üdv.: Rácz Anikó

  10. Rácz Anikó írta:

    Elvszett fekete cicám! JUTALOM!!!!!

    2008. 08. 19-én éjjel tűnt el Szfvár, Zichy ligetből. Még mindig keresem, nyomra vezetőnek jutalom!!
    10 éves, FEKETE, frissen ivartalanított nőstény házi CICA (kicsit selymesebb szőrrel, mert félperzsa!!). 3 hétig, napi 2-szer hordtam az állatkórházba, megműtötték, csak bízni tudtam, hogy felépül, már tiltakozni sem volt ereje….. és mikor kivették a varratokat, megmarad…..2 nap múlva eltűnt, nem tudom hogyan zárt folyosóról és lenti bejárati ajtóról. Öreg cica barátja is nagyon szenvedett velem együtt. Férjem meglepett egy kiscicával, de még mindig őt keresem. Szeretném meg tudni, hogy mi történt vele, hogy jól van-e. Fehérvári cicabarátok, kérlek segítsetek, adjátok tovább.

    Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!

  11. Diggy Fly írta:

    Anett ilyen oldaol is fent vagy ???háháhá

  12. K. Zsuzsa írta:

    Tisztelt Cím!

    Kérem segítsenek!

    Székesfehérvár Öreghegy Kossuth Iskola környékéről 2009. május 5-én eltűnt 3 hónapos kiscicánk. Szürke-barna-cirmos, háta feneke kicsit zöld festékes volt. Nagyon kedves, játékos, kislányunk nagyon várja haza!

    Ha tudnak róla esetleg, értesítsenek, köszönettel:20-5570393.

  13. B. Erzsi írta:

    A homoksori allatkorhazba vittem volna ma a cicamat, fekete, lassan egy eves lesz, nyakan par feher szorszal, gyonyoru csillogo bundaval, amikor vettem volna ki az autobol es valoszinuleg megijedt a kornyeken ugato kutyaktol, kitepte magat a kezembol es elszaladt. Nagyon sokaig kerestem es hivtam, de nem kerult elo. Az allatkorhazba is tettem ki ‘hirdetest’, nagyon fontos, hogy aki megtalalja, szoljon nekem! Nagyon hianyzik… 30-642/8911.
    Koszonom elore is!

  14. Rita írta:

    Szerintem még ha az övékét vitték is be,mert esetleg nem tudták megtartani valamely okból kifolyólag,akkor ez még mindig jobb,mintha az utcán kötött volna ki.A menhelyeknek az a feladata,hogy befogadják ezeket az állatokat.A probléma csak az,hogy gondolom elég kevés pénzből gazdálkodnak,ezért aztán nem nagyon örülnek az új jövevényeknek,inkább annak ha elviszi valaki őket.Ettől függetlenül ha valaki odatéved 1állattal,azzal normális hangnemben kell beszélni.Én is voltam ott egyszer,h keressek egy kismacskát,és nagyon barátságosak velem se voltak.Ennyit erről.

  15. Ági írta:

    A saját gyönyörű palotapincsidet vagy egy talált kutyust vittél be a menhelyre ?????( ez ugyanis nem derül ki a felháborodottságodból) , mert ha a tiédet adod be menhelyre csakazért mert beteg akkor a te e-mailed és te vagy a felháborító és ebben az esetben a menhely részéről jogos hogy veszekszik!

  16. anita írta:

    Segítsünk a szegény cicusokon mert nem azért vannak hogy kidobjuk őket hanem azért hogy szeresük őket meg vigyázzuk rájuk de az aki nem érez szeretetét a cicák vagy cicája iránt az adja oda egy gyereknek vagy felnőttnek vagy egy állat menhelynek hogy biztonságban legyenek és csak annak adja oda akinél úgy érzi hogy biztonságban van én is találtam csütörtökön egy szép cicát és mégsem dobtam ki másnap .A LEGFONTOSABB A MACSKA TARTÁSHOZ
    az hogy ne bántsuk a macskát etessük meg minden nap kétszer reggel és este meg simogassuk őket akkor mikor csak lehet legyen a vizes táljában mindennap víz és csináljunk neki külön fekvő helyet ha lehet vagy vegyünk ha benti cica akkor hetente 1szer fürdessük meg csináljunk vagy vegyünk neki almos dobozt amibe el végzi dolgát és és cseréljük 2 naponta ha lehet vigyük ki az udvara levegőzni amikor csak lehet ha panelben lakunk azt nem javaslom de ezek nélkül nem lehet benti cicát tartani.

    FOGADJÁTOK MEG TANÁCSAIMAT NEKEM IS VAN BENTI CICUSOM !!!!!!!!!

  17. kata írta:

    ma vittünk be egy gyönyörü kis palotapincsit és teljesen fel voltak háborodva hogy miért, pedig nagyon beteg volt a szeme.
    Kérdem én minek vannak a menhelyek ha ugy kell veszekedni hogy befogadják a kutyusokat?

  18. Fitos Dóra írta:

    Sürgősen szeretnék gazdát találni, Fehérvár környékére, egy 2 hónapos kismacskának. Az életét mentenétek meg, de tényleg! 🙁 ha érdekel valakit, írjon az e-mailemre!

  19. Egeressy Anett írta:

    szertenék találni Székesfehérváron olyan állatmenhelyeket, amelyek az Auchan-áruházhoz közel vannak.
    Nyári munkaként szeretnék ott dolgozni önkéntesként.
    elérhetőség:benjigazdi@citromail.hu

Írj egy kommentet