Pöttöm Panka gazdát keres

A zsámbéki lovarda gazdikereső cicái közül kiemelnék egyet, aki szerintem sürgős segítségre szorul. Pöttöm Panka esetében már ideiglenes befogadónak is nagyon örülnék, mert én sajnos a legjobb szándékom ellenére se tudom hazavinni…
A cica egészséges, csak éppen nem az az életrevaló típus, ezért kis pilinszka, meg sajnos a balsors is sújtja, mert ugyan ki más is pottyanna bele rajta kívül valami kulimászos lótápba… Viszont nagyon kedves, szelíd természete van, azonnal dorombol és tényleg egy rossz mozdulata nem volt, mikor lenyírtam a bundáját. Megfelelő körülmények között – törődés, szeretgetés, meleg kuckó, elég étel – gyönyörű cica lesz belőle, ez látszik is a kedves pofikáján!
Az almot természetesen nem ismeri, de ez tapasztalataim szerint egy-két nap alatt rendeződik. Parazitamentesítést kapott már és még kapni is fog tőlem.
Természetesen a többiek is várják a gazdijukat – különösen testvére, a fekete kiskandúr, most már tökéletesen összeforrt lábbal…

pottom_panka2_071204.jpg

3 hozzászólás ehhez: “Pöttöm Panka gazdát keres”

  1. Lakatos Fruzsina írta:

    olyan édes ennivaló!!!
    már nagyonsok macskánk van és amelyik árva azokat mind úgy befogadnám!!!!!!!mindegyiket elkényeztetem(szó szerint)
    nagyon édes csak olyan szomorkodó nem??már nagyon szeretne egy gazdit!biztosan gyönyörű macska lesz belőle!!!!

  2. Ormai Rita írta:

    Köszönöm a cica nevében… Én annyira látom benne a leendő nagy gyönyörű macskát, remélem, lesz még ezzel más is így!

  3. talaltcica írta:

    szerintem nagyon szép cica!
    eddigi talált macskáim közül eddig MINDEGYIK az első perctől kezdve rájárt az alomra, ez valahogy a vérükben van, ezzel nincs gond.

Írj egy kommentet