Régi vagy új gazdáját keresi egy szürke cica SOS

ideiglenes befogadója megtartotta

Gazdit keres a képen látható, valószínűleg félig karthauzi, félig házi macska keverék. Nagyon kedves, barátságos, bújós lány cica, biztos, hogy korábban gazdis volt. A cicát a XVI. kerületben találták, onnan hoztuk el, mert ott nem maradhatott. Azóta állatorvos látta, egészséges, oltásait megkapta. A jobb első lábfeje hiányzik, ez egy régi sérülés vagy születési rendellenesség nyoma, de ez nem gátolja meg a mozgásban, nagyon aranyosan szaladgál a ‘3 és fél’ lábával. Nagyon kedves, ragaszkodó cica, még nem veszett el az emberekbe vetett hite. Igazi bolondos társa lenne valakinek. Csak leinformálható, felelősségteljes gazdinak adjuk, kizárólag szobacicának, kijárós cicának kizárólag nagyon biztonságos helyre.


4 hozzászólás ehhez: “Régi vagy új gazdáját keresi egy szürke cica SOS”

  1. ZzZZzZ írta:

    Nem értem minek írogatnak olyan emberek a cica miatt, akik utána nem jelentkeznek. Az a kérésem, hogy csak olyan ember jelentkezzen (és kizárólag mobilon, számkijelzéssel!!!), aki komolyan gondolja az örökbefogadást!!! Köszönöm!

  2. ZzZZzZ írta:

    Kedves Zsuzska,
    eltűnt a kommentem! Azt írtam ma válaszként, hogy a leinformálható gazdi ad elérhetőségeket, tudjuk, hogy hova kerül a cica, stb…
    Ami elvárás ennél a cicánál:
    – inkább szobacica kellene legyen, mert a 3 és fél lábbal nem tud olyan ügyesen menekülni autó, kutya elől
    – beteg cica mellé nem adjuk
    – csak állatbarát, felelősségteljes gazdinak adjuk (pl. aki nem forgalmas út mellett lakik és ott engedi ki a cicát, aki vállalja az ivartalanítását, ugyanis lehet, hogy még ivaros a cica, stb…)
    Nagyon jó fej, igazi bolondos társ ez a macsek.
    Ha érdekli a cicus, hívjon a 06-30-991-2185 számon vagy üzenjen a zoszep@freemail.hu mail címen.
    Üdv. SzZ

  3. Zsuzska írta:

    Kedves ZzZZzZ!

    Mit jelent a jól leinformálható? Mert én világéletemben macskákkal nőttem fel mindig volt 3-4 kicsi nagy. Most van négy a szüleimnél az egyik már nyolc éves csak mióta elköltöztem otthonról nincs macskám és nagyon szeretnék egyet.

  4. ZzZZzZ írta:

    Elhoztam a cicát, orvos látta, oltásait megkapta, bolhátlanítva, féreg hajtva várja az új gazdi jelentkezését az ideiglenes helyén, ahol nagyon otthonosan viselkedik, más macskákkal jól kijön, kutyával kicsit távolságtartó, talán valamilyen múltbéli élmény miatt. Nagyon szelíd, barátságos, kifejezetten jó fej cica. „3 és fél” lába miatt (melyekkel nagyon aranyosan mozog) csak szobacicának ajánlom. Csak felelősségteljes, szigorúan leinformálható gazdinak adjuk örökbe!!! Érdeklődni lehet: 06-30-991-2185

Írj egy kommentet