7 agárdi kiscica + mamacica gazdit keres – Nagyon sürgős!!!!!!

Egy hölgy kér segítséget Agárdon (Fejér megye) cica ügyben.
Van 3-4 cicája, akiket már ivartalanított és etet, de ez a fekete cica mama valahogyan odakerült, s két hete csütörtökön odaellett. Ahogy a fotón látható, védett helyen tartja őket a kandúrok miatt is. Ahhoz képest, hogy két hetesek, szépen fejlettek, s kimondottan szépek! A cica mama napi 5-6-szor kér és kap enni. Nem is csoda, 7 kölyökkel! S csoda, hogy élnek, s olyan szépek! A hölgy elmondása szerint valakinél korábban a fekete cica mama bejárhatott a házba, mert mindig be akar menni, de van egy cicájuk bent, aki miatt nem mehet be, s hát a férje sem engedné, hogy mindegyik macsek bemenjen. A többi cicák mellett nem tudja vállalni a mamát és a 7 picit. Az nagyon sok lenne mindenhogyan.

Négy fekete cicus van, két érdekes szép szürke és egy szürkés (talán szürkés fehér lesz majd). A nemüket még nem tudtuk mindegyiknek megállapítani, talán kb. 2 hét múlva … .
Most 15 naposak. Kb. 3-4 hét múlva elvihetők már. A hölgy a szoptatás idejéig még ott tudja őket tartani. Majd az ivartalanítás költségeibe azt mondta, hogy besegítene, s ha kell, akkor a gazdihoz juttatásnál a fuvarban is segít.

Léderné
06 20 510 5650
(kicsit furán, akcentussal beszél magyarul)

andrea.pusztai(kukac)gmail(pont)com




Írj egy kommentet