Talált cica

2010. április 7-én a Nagyvárad térnél a Díjbeszedő Zrt. előtt találtam egy barna-cirmos kandúr cicát. A cica félős, ám emberhez szokott, mivel hagyta magát simogatni, és hogy egy dobozba tegyem. Mivel itthonra nem hozhattam, sajnos az Illatos útra vittem.
Szerintem elszökött, mert puha bundájú, jóllakott, kedves, bújós cica.

Érd. Illatos úti Ebrendészeti Telep
06-1-280-6832 vagy:
06-70-360-2703.


9 hozzászólás ehhez: “Talált cica”

  1. Bálintfi Csilla írta:

    Köszönöm, már felhívtam. Sajna nem az én cicám. Annak már meg van a gazdija, már el is vitte 🙂 . Csak egy kósza gondolat volt, hogy az enyém lehet, mert nagyon hasonlított de ha belegondolunk nem nagyon valószínű, hogy Hegyeshalomból oda került volna. Magától legalábbis biztos nem. Azért köszi 🙂 .
    Csilla

  2. ZzZ írta:

    Kedves Csilla!
    Ha még nem beszéltél vele, hívd fel Tóth Tildát: 06-70-562-1032, úgy tudom még mindig nála van a macska

  3. Bálintfi Csilla írta:

    Ez a cica nagyon hasonlít az én elveszett Picur nevű cicámra. Az enyém ivartalanított kandúr, 1 éves és március 14-én este veszett el, Hegyeshalomban. Gondolom olyan messze innen csak nem jutott. A http://www.allatinfo.hu -n meg lehet nézni a képet.
    Szerintetek? Nagyon hiányzik 🙁

  4. Dorka írta:

    Szerintem nem mindenki tudja, hogy az Illatos út nem menhely, hanem sintértelep. Feltehetőleg nem vitte volna oda a találó, ha tud róla, hiszen valóban szinte lehetetlen onnan kikerülni testi és lelki megrázkódtatások nélkül.

  5. ZzZ írta:

    Most értesültem, hogy a Macskamentők Alapítvány (Tóth Tilda) kihozta onnan. A jövőben kicsit megfontoltabban kellene cselekedni ilyen helyzetben!!! Remélem tanult belőle, aki bevitte, mert nem minden történet ér ilyen szerencsés véget, sőt…

  6. ZzZ írta:

    Mindenkinek igaza van, ennél nagyobb baromságot nem lehetett volna tenni a cicával, de ettől függetlenül nem csak osztani kellene az észt, hanem tenni valamit, pl. kihozni onnan minél gyorsabban, amíg lehet. Én megpróbálok tenni valamit az ügyben, de itt tettekre van szükség, nem szavakra… Inkább abban segítsen valaki, hogy átmenetileg fogadja be!!!

  7. Feketéné Papp Éva írta:

    Van neked szíved egyáltalán, ezzel halálraítélted ezt a szegény macskát !
    Nem tudom hogyan tudsz elszámolni a saját lelkiismereted előtt, feltéve ha van , amit nehezen hiszek el !

  8. TMonika írta:

    a lehető legrosszabbat tetted vele!!! 2 hét a pokolban, ha kibírja szted , hogy fog onnan kijönni? mert ha nem lesz aki kihozza altatják.
    Nem is értem , hogy jutott eszedbe!!

  9. Gedeon írta:

    Ha utálod a cicákat, miért nem hagytad ott?!? Ha meg akartad ölni, miért nem dobtad a busz elé?!? A lehető legrosszabbat tetted vele!!! Ja, hogy szereted kínozni az állatokat?… Téged kellene az Illatos útra vinni, te szemétláda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Írj egy kommentet